O nama

“Merida” je udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja, a bavi se udomljavanjem i educiranjem javnosti o psima, mačkama, kunićima i zamorčićima te pomaganjem drugim vrstama životinja ovisno o znanju i mogućnostima.

Udruga Nastala je u 10. mjesecu 2016. godine te smo ove godine proslavili 2. rođendan kako bismo obilježili 2 godine uspješnog rada.

Merida logo

Ovo smo mi, stalne volonterke, takozvane Meride. Kako i samo produženo ime naše udruge kaže, tu smo za pomoć i unaprjeđenje života životinja. Kako bismo vam pobliže objasnile što mi zapravo radimo i za što se borimo napisale smo kratak tekst.

Cilj nam je pružiti svim napuštenim životinjama, od psa pa do ptičice i miša, drugu šansu te pokazati im da 1 loš “vlasnik” nije pravilo za sve ljude. Pronalaskom privremenog, ali na kraju i zauvijek doma želimo im omogućiti neograničenu i pravu ljubav i potrebnu brigu koju svi do jednog zaslužuju!

Ako se želite pridružiti našem timu Merida i općenito vas zanima bilo koji oblik volontiranja, bilo to štandaš ili čuvalica, kontaktirajte nas!

KAKO POSTATI ČLAN?

Ovo je popis trenutnih pogodnosti koje možete dobiti kao član prijatelj ili pridruženi član Meride.
Zahvaljujemo još jednom svima koji su nam omogućili ove pogodnosti 

A kako postati naš član i ostvariti popust?

Imamo više vrsta članstva. Jedan je član prijatelj udruge, a drugi pridruženi član.
Članovi prijatelji udruge su svi aktivni volonteri Udruge ili oni koji nam na neki način pomažu, bilo kao čuvalice, kao štandaši, organiziraju kakvo prikupljanje donacija za nas ili nešto slično. Članovi prijatelji ne plaćaju članarinu.
Pridruženi članovi mogu, ali ne moraju sudjelovati u radu Udruge, ali nam zato mogu pomoći na način da uplate obaveznu godišnju članarinu u iznosu od 120,00 kn.


Za obje vrste članstva dobiva se članska iskaznica kojom se ostvaruju dogovorene pogodnosti. Ako ste zainteresirani za članstvo, javite nam se u inbox Udruge 

BUDI MOJ POKROVITELJ!

Dragi naši,

svi vi koji niste u mogućnosti udomiti životinju, ali imate srca i financijske mogućnosti pridonijeti ljepšem i veselijem životu naših životinjica koje čekaju dom…Odaberite svojeg virtualnog ljubimca i uplatite na račun udruge 70 kn mjesečno do udomljenja uz napomenu imena životinjice. Zauzvrat ćemo vas iznenaditi prigodnim darom za uspomenu nakon zauvijek udomljenja vašeg štićenika ljubimca .

Znate da imamo životinja koje su u procesima liječenja, kronične bolesnike, ali i zdrave životinje koje uz veterinarsku skrb i lijekove, trebaju hranu i ostale potrepštine, a neki su i na plaćenom smještaju stoga nam ovakva pomoć itekako znači .

Hvala vam od srca u ime naših štićenika i nas ❤